Detin 600 mp teren intravilan cu categorie de folosinta pasune pe care doresc sa construiesc locuinta. Prin PUZ terenului i s-a aprobat destinatia de constructii P + 1E, s-a facut si PUG dar la OCPI a ramas categorie Pasune. Mi s-a spus ca prin Autorizatia de Construire se modifica automat si categoria de destinatie in curti constructii dar cei de la Urbanism considera ca nu se poate. Revin: terenul este intravilan iar L 86/2014 limiteaza aplicarea OUG 34/2013 doar la extravilan. Eu am adus toate avizele cerute in Certificatul de Urbanism. Trebuie sa alerg tot eu sa schimb la OCPI categoria de destinatie din pasune in curti constructii ?
Trebuie sa cereti o adeverinta de la primarie pentru categoria de folosinta curti, constructii, mergeti la ocpi cu adeverinta, completati o cerere si platiti 60 de lei pentru actualizarea categoriei de folosinta in cartea funciara.
Multumesc, insa pozitiile sunt destul de diferite. La vecinul meu, aceeasi situatie dar s-a aprobat Autorizatia de Construire in 2015 si culmea de acelasi functionar public.
Oug 34/2013
rmirela16
Buna seara, Daca detin un teren de 800 mp intravilan in indiviziune pe care exista o constructie si 300 mp sunt in categoria de folosinta curti constructii si ... (vezi toată discuția)