avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... blocat acces garaj din curtea comuna. ce e de facut?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

blocat acces garaj din curtea comuna. ce e de facut?

Salutari! Locuiesc in Bucuresti, sector 2, intr-o curte comuna, cu 3 corpuri de vila intre ele fiind drum de acces. In fundul acestui drum se afla garajul meu. Cu ceva timp in urma, accesul la garaj mi-a fost blocat de masina unui vecin din curte (nu stiu daca e chirias sau proprietar, inclin sa cred ca e proprietar). Am vorbit cu dansul, nu am cazut la o intelegere sa-mi lase liber in permanenta accesul la garaj si in 2007 am facut o sesizare la Serviciul Fond Locativ SC Apolodor SA care a pus in vedere respectivului vecin sa-mi lase liber accesul la proprietate. Pana acum 2 luni mi-a lasat liber. Acum parcheaza din nou masina, blocandu-mi din nou accesul la garaj. Intreb, ce e de facut acum si? Exista vreo lege in legatura cu chestiunea asta? Multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 22 Noiembrie 2009
danielradu, utilizator

Alte discuții în legătură

Ce pot face sa nu mai parcheze in curtea mea? ileana_cozanzeana ileana_cozanzeana Buna ziua, Ma deranjeaza foarte tare faptul ca diversi angajati ai firmelor din cladirile adiacente cladirii in care locuiesc, vin la servici si isi ... (vezi toată discuția)
Servitute de trecere iosifgeorge iosifgeorge Matusa mea a cumparat o casă de la un dezvoltator imobiliar, iar proprietatea contine si un drum cu acces la sosea ptr care exista servitute in actele ... (vezi toată discuția)
Acces gara in curte comuna herrdanielradu herrdanielradu Buna ziua! Locuiesc intr-o curte comuna in Bucuresti. In aceasta curte, terenul este in devalmasie si nu este specificat niciun loc de parcare. Cu toate ... (vezi toată discuția)