avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Recalculare pensii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Recalculare pensii

Ma numesc Petcu Lucian Romeo nascut pe 28.04.1954 si as fi interesat daca noile prevederi de recalculare a pensiei in baza grupelor de munca mi se aplica si mie .Am iesit la pesie in data de28.04 2014 in baza legii263 din 2010 cu stagiul total de cotizare 40 de ani 2 luni si 6 zile in sistem public ,din care in conditii normale de munca 17 ani 10 luni si 2 zile si in conditii deosebite de munca gr.2(leg nr.3 din 1977) 17 ani 11 luni si18 zile.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 16:36, 8 Aprilie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu.
Ati primit majoararea la deschiderea drepturilor.
O gasiti mentionata la punctl "G" din decizie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie limita de varsta ionutalex86 ionutalex86 Buna ziua . Numele meu este Lamasanu Ionut si vin cu o nelamurire din partea tatalui meu. Nu stie sigur daca i-a calculat corect aceasta decizie cu grupele de ... (vezi toată discuția)
Dupa 01.04.2001 grupa i si ii=conditii normale de munca? george muresan george muresan Buna ziua.as vrea sa stiu daca dupa 01.04 2001 grupele de munca I si II au disparut si locurile de munca au devenit conditii normale chiar daca ele au ... (vezi toată discuția)
Cand ar putea sotia sa iasa la pensie anticipata stefaniga stefaniga este nascuta la 0808 1964 are lucrat 35 ani din care 12 la gr 2 (vezi toată discuția)