avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recuperare grupa de munca prin instanta.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recuperare grupa de munca prin instanta.

Revin cu o problema veche si spinoasa.
Un impiegat de miscare de la caile ferate care a pierdut grupa 1 de munca in 2001 mai poate recupera ceva prin intermediul instantei.
Stiu ca a fost promovat un recurs in interesul legii de catre procurorul general conform caruia toate procesele sa fie respinse ca neintemeiate.
Nu stiu numarul recursului, nu stiu anul dar mi se pare inacceptabil ca angajatorul pe mana cu sindicatele sa arunce o categorie de salariati, care toti participa la Siguranta Circulatiei, in aceeasi grupa de munca cu cea a unui frizer.
Nu beneficiem nici macar de grupa a 2-a sau cum ii mai zice acum
Se mai poate recupera ceva?
Multumesc anticipat pentru indrumari, eventual un avocat specializat pe conflicte de munca.
Cel mai recent răspuns: armaghedon_now , utilizator 04:08, 18 Aprilie 2019
Sa inteleg ca suntem mancati.
Nu se mai poate face nimic.
Nici macar grupa a-2 a?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt impiegat la cfr infrastructura armaghedon_now armaghedon_now Și mi-au emis și decizie de paznic. Nu am participat în viață mea la niciun curs de paznic sau instruire. Dacă vroiam să fiu paznic mă angajam la o ... (vezi toată discuția)
Expirare cim sexu sexu dacă expiră CIM ,până se semnează un nou CIM cum vor fi plătiți salariații ? (vezi toată discuția)
Aplicarea legii 221/2018 adrian1944 adrian1944 SUNT PENSIONAT IN 1994, AM LUCRAT 29 DE ANI SI 27 DE ZILE NUMAI IN GRUPA I (STAGIU COMPLET), CA IMPIEGAT DE MISCARE LA CFR CALATORI (SIGURANTA CIRCULATIEI). ... (vezi toată discuția)