avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cont bancar: soldul este obligatoriu sa fie cel putin ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cont bancar: soldul este obligatoriu sa fie cel putin egal cu sumele aduse ?

Buna ziua,
a existat la nivelul legislatiei bancare (sau poate al regulamentelor pentru protectia consumatorului) prevedere care sa oblige banca sa plafoneze comisioanele astfel incat sumele efectiv aduse aport intr-un cont sa ramana si doar dobanda sau alte venituri sa fie afectate de tarifele bancare ?
Stiu ca poate parea absurd insa cel putin la nivel de discutie cred ca a existat asa ceva in mass-media.

Alte discuții în legătură

Comision bancar bugariu bugariu am un credit din 2008cu o dobanda de 9.5 la sutasi un comision lunar de administrare cont de 0.41 la sold care am platit in primele 3 luni.dupa care sa marit ... (vezi toată discuția)
Oug 50/2010 si introducerea unui nou comision neprevazut in contract T.O. T.O. OUG 50/2010 s-a vrut a avea intentii bune, dar pe unii debitori i-a faultat. Eu m-am pricopsit cu un comision nou pe care nu il aveam in contractul initial. ... (vezi toată discuția)
Probleme cu bancile - comision de urmarire riscuri Florenta30 Florenta30 Buna ziua, va rog sa ma indrumati/sfatuiti daca se poate face ceva in urmatoarea speta: in anul 2008 am contractat un credit bancar pt nevoi personale in suma ... (vezi toată discuția)