avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Inparteala intre frati. Eu stau cu parintii de mic .23 ani casatorit si am contribuit la ajutarea lor si amenajarea gospodariei.fratii fiind plecati (casatoriti) tata a decedat si fratii vor sa ma scoata din casa.sau unit cu mama impreuna mau dat in judecata. Pot ramine in casa sau trebuie sa ies.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 11:57, 10 Aprilie 2019
Puteti ramane in casa (in calitate de mostenitor al unei cote), dar va trebui sa o impartiti cu ei.
Buna ziua,
Dezbateti succesiunea si solicitati si iesirea din indiviziune solicitand casa in materialitate cu obligatia de a plati sultele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune Crysacrysa Crysacrysa Soțul decedat avea 2 frați : 1 divorțat și decedat cu 2 copii (1 minor, 1 major) ,1 căsătorit care are 2 copii. Cel căsătorit nu vrea să mă ajute la ... (vezi toată discuția)
Succesiunea dupa 16 ani adriela6 adriela6 Va rog frumos sa ma ajutati. Tatal meu a murit in urma cu 16 ani si a avut o casa impreuna cu mama. Noi suntem 2 surori. Eu stau in casa parintilor si sora mea ... (vezi toată discuția)
Probleme acces locuinta Utilizator2889 Utilizator2889 Buna ziua! Tata a murit anul trecut in iunie, iar noi (3 frati si 1 frate decedat cu 2 copii lasati in urma) nu am facut inca succesiunea. As vrea sa stiu daca ... (vezi toată discuția)