avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dreptul de a conduce suspendat in Germania
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dreptul de a conduce suspendat in Germania

Buna ziua. Lucrez la Deutsche Post cu contract nedeterminat si in urma cu 4 luni mi-a fost suspendat dreptul de a conduce in Germania pana la absolvirea testului MPU. Din pacat acesta costa cu mult peste economiile mele, si e f posibil sa pici oricum. Intrebarea mea este: Pot redobandi dreptul de a conduce in UE din Romania? Sa dau iar examenul de conducere si sa imi elibereze statul roman un nou permis? Va multumesc pentru atentie.

Alte discuții în legătură

Obtinerea unui nou permis de conducere in urma suspendarii acestuia in germania herr.Solo herr.Solo Buna seara. Mi-a fost suspendat dreptul de a conduce in Germania pana la absolvirea testului MPU (idioten test). Am inteles ca pot evita acest test care e ... (vezi toată discuția)
Permis retinut pentru alcool in germania miklosfulop miklosfulop buna am si eu o intrebare la care nu gasesc raspuns :( pe data de12 mai mia fost retinut permisu pt alcol #-o 1,62 in sange asa ca mi sa suspendat dreptul ... (vezi toată discuția)
Cum procedez pentru a renunta la permisul de conducere? ContSters103316 ContSters103316 Va rog ajutati-ma in urmatoarea problema: cum procedez pentru a renunta la permisul de conducere auto? ce act trebuie sa-mi elibereze cei de la evidenta ... (vezi toată discuția)