avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Autorizatie de constructie gard
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Autorizatie de constructie gard

Bună ziua!
Îmi trebuie autorizație de construcție ,dacă am reparat gardul?Adica aveam fundația turnata cu stalpi din teavă și placi de metal ,am dat plăcile de metal jos și m-am înălțat cu bolțari pe fundația existentă. care avea 50 de cm existentă și stâlpii de teavă pe ea.
Astept un răspuns ,mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: petrut12 , utilizator 11:48, 11 Aprilie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
atata timp cat nu se schimba forma si materialele,nu este necesara autorizatie. Dvs.ati schimbat si materialul principal(in loc de panouri metalice ati zidit) si ati schimbat si forma.
am dat plăcile de tablă jos și m am inalțat pe fundația existentă cu bolțari .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizare reparație gard Ilie M Ilie M Bună seara, As dori sa știu dacă îmi trebuie autorizatie de construcție pentru reparația unui gard. Aceasta este amplasat intre 2 proprietăți și a ... (vezi toată discuția)
Autorizate modificare gard pentru a face curtea mai privata DanielStanS DanielStanS Am un gard cu fundatie si stapli din beton/caramida. Deasupra fundatiei intre stalpii de beton se afla bari din fier forjat. In cazul in care doresc sa ... (vezi toată discuția)
Autorizatie gard badescuc badescuc Domnule/doamna avocat, Am mostenit o casa parinteasca la tara. In 2014 am hotarat, impreuna cu sotia, sa facem niste reparatii la casa, aceasta ... (vezi toată discuția)