avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Informatii despre Buletin.
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Informatii despre Buletin.

Buna! Ma numesc Alex si am implinit in noiembrie 2018 varsta de 18 ani , si am o problema. Tatal meu nu a fost de acord sa-mi faca buletinul la 14 ani, eu nu l-am detinut, iar acum imi doresc sa il am pe cel de 18 insa nici pe acesta nu doreste sa-l faca. E adevarat, a primit cateva avertismente de la politie in legatura cu acest lucru, dar lucrurile nu s-au schimbat. Parintii mei sunt divortati si de mic am ramas in grija tatalui. Ce as putea sa fac? Poate sa imi faca mama buletinul? Sau oricine altcineva? Cum sa procedez sa obtin buletinul? Ca tata nu poate fi convins.

Alte discuții în legătură

Schimbare nume copil conpama conpama Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: copilul meu a implinit varsta de 14 ani, urmeaza sa i se eliberez buletinul. DAR!!! Doreste sa-si schimbe ... (vezi toată discuția)
Adult fara buletin smok11311 smok11311 buna ziua, am o problema: am cunoscut un tanar de 18 ani care nu are decat certificat de nastere. Numele pe care il are pe certificatul de nastere este ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu minor ana_21crd ana_21crd In urma unui divort la notar, s-a hotarat ca eu sa raman parintele rezident. In vremea aceea adresa de pe buletin era cea a apartamentului pe care ulterior eu ... (vezi toată discuția)