avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recurs

Buna seara! Am si eu o nelamurire. Cumnatul meu s a judecat cu cei de la taxe si impozite locale pentru niste amenzi neplatite si solutia a fost urmatoarea: Solutia pe scurt: Respinge acţiunea petentei Direcţia de Impozite şi Taxe Locale Giurgiu. Cu recurs în termen de 30 zile de la comunicare. A fost respinsa actiunea pe motivul ca amenzile au fist mai vechi de 5 ani si s au sters ceva de genul, nu stiu care este legea aceasta.
Au facut recurs cei de la Directia de taxe si impozite si solutia a fost: Tip solutie: Admitere apel
Solutia pe scurt: admite apelul.Definitivă.
Obiectul procesului fiind: înlocuire amendă cu muncă în folosul comunităţii
Stadiu procesual: Recurs
Intrebarea este : petentul mai poate face apel la curtea de apel sau altundeva daca la recurs srie definitiva? Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Recuperare dobanda taxa auto andrreyutz andrreyutz Am castigat procesul cu taxa auto si vreau sa stiu cum se calculeaza dobanda sau cat e daca stie cineva cum se calculeaza ? asta e solutia : Tip ... (vezi toată discuția)
Calculul şi plata diferenţelor dintre drepturile salariale încasate şi cele cuvenite, în conformitate cu prevederile legii nr. 221/2008 ncNC ncNC Cui mă adresez ca să primesc drepturile în baza Legii nr. 221/2008 ? Sunt în următoarea situație: Tribunal solutie: Admite in parte cererea Solutia pe ... (vezi toată discuția)
Atacare hotarare Sebiano Sebiano daca in urma unui apel facut de anaf impotriva unei hotarari de fond (prin care o amenda contraventionala s-a transformat in avertisment) s-a schimbat total ... (vezi toată discuția)