avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie

Buna seara, acordarea stimulentului de inserție este condiționată de reîntoarcerea la aceeași societate de la care ai plecat in concediu creștere copil?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:11, 12 Aprilie 2019
Acordarea stimulentului de inserție nu este condiționată de revenirea la aceeași societate de la care ati intrat in concediul pentru creșterea copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie dupa cele 126 de zile? mayaa10 mayaa10 Buna ziua. Am si eu o intrebare: se poate solicita stimulentul de insertie dupa cele 126 de zile (concediul de maternitate) fara a intra in concediul de ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie fara ccc ayluh ayluh Buna ziua, As dori si eu sa stiu daca pot sa aplic pentru stimulentul de insertie in conditia in care eu nu am aplicat pentru CCC. Am intrat in concediu de ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil deea-lex deea-lex Buna ziua!am o intrebare cu privire la concediu pt cresterea copilului.Daca o persoana care a solicitat CCC/optand pt 1 an, nu a beneficiat de CCC, deoarece a ... (vezi toată discuția)