avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Carei instituții sa ma adresez pt abuz și ...
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Carei instituții sa ma adresez pt abuz și hărțuire....

Bună dimineața, as dori un sfat, sunt angajată pe primărie și plătită din banii ministerului sănătății, primarul ma obliga sa semnez condica la primărie în condițiile în care s a trimis o adresă către școală în care cere să se facă pontajul de către această si acum s a răzgândit și mi a cerut verbal ca la sfârșitul programului sa merg de la cabinetul medical școlar la primărie sa semnez condica fiind distanță de 7 km, asta pentru faptul că am refuzat să fac ofițer de serviciu în primărie sâmbătă și duminică fără a fi plătită ma obligă verbal sa merg la primărie sa fac munca de asistență socială, eu având în subordine o grădiniță cu program prelungit unde merg in fiecare dimineață, două grădinițe cu program normal si doua scoli gimnaziale fiind la distanță între ele, vă rog sa ma îndrumați unde pot face adresă pentru acest abuz...Mulțumesc din suflet!

Alte discuții în legătură

Penalizare din salariu/40 de ore taiate din salar bobyB bobyB Buna ziua, Solicitam ajutor!:((X-(#-o:help: Trimit acest mesaj in numele persoanelor angajate intr-o unitate scolara, mai exact filiala a unei structuri ... (vezi toată discuția)
Normare cadre medicale scoli VlaicuLia VlaicuLia Cum se face normarea personalului medical din Cabinete medicale școlare, acestea fiind transferate la autorități publice locale ?.Daca unități de ... (vezi toată discuția)
Pontaj fals mancipri mancipri Ce se poate face in cazul in care un angajat stat lucreaza doua zile a 12 ore cu doua zile liber, sau o zi 14 ore si a doua zi liber, continuu si in zilele de ... (vezi toată discuția)