avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... O directoare de scoala refuza de 4 luni sa imi semneze ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

O directoare de scoala refuza de 4 luni sa imi semneze pontajul ...

O directoare de scoala refuza de 4 luni sa imi semneze pontajul de prezenta. Intr-o zi a spus ca nu imi va semna niciodata pontajul ca cu sau fara semnatura ei tot imi iau salariu, dar sunt probleme pt ca eu nu am pontajul semnat. Ma semnez in condica de prezenta.
Am facut cerere prin care am solicitat sa mi se spuna in scris care este motivul pt care nu mi se semneaza pontajul. Abia mi-a primit cererea la secretariat unde am primit nr de inregistrare. Directoarea refuza sa raspunda la cere. Mai nou mi s-a spus sa nu mai intru in scoala ci sa stau unde mi-a facut cabinet (in depozitul de materiale, unde este foarte frig)
Cel mai recent răspuns: camelian , utilizator 18:33, 11 Februarie 2025
Bună dimineața! Sesizați Inspesctoratul Scolar în primă fază. Puteți înregistra discuțiile cu doamna director pentru a le folosi ulterior dacă veti avea nevoie. Mergeți în cancelarie cu ceilalți colegi în asa fel încât să facă aceste afirmații de față cu mai multe persoane. Faceți plângere la comisia anti-bullyng din cadrul Inspectoratulu Școlar ( sunt obligați prin lege să aibă o procedură și o persoana responsabila sau comisiei). Menționați în plângere toate actele de hartuire morală de la locul de muncă.
Ultima modificare: Marți, 11 Februarie 2025
adrian@13, utilizator
Salariul il luati, integral?

Puteti depune o sesizare si la ITM. Angajatorul are obligatia de a tine la locul de munca videnta orelor de munca prestate zilnic de fiecare salariat, cu evidentierea orelor de incepere si de sfarsit ale programului de lucru, si de a supune controlului inspectorilor de munca aceasta evidenta, ori de cate ori se solicita acest lucru.
Da, mi-am primit salariul. Lucrez in mai multe scoli. Directoarea de la institutia mea stie situatia dar pana la urma s-a decis ca eu sa stau in cabinet, sa nu merg in scoala decat daca merg la orele de dirigentie si pontajul in semneaza si trimite ea catre institutie.
Din septembrie si pana in decembrie pontajul e nesemnat de catre aceasta directoare
Aveti doua directoare??
Da, directoarea de la scoala si cea de la CJRAE
Cea de la scoala refuza sa semneze pontajul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalizare din salariu/40 de ore taiate din salar bobyB bobyB Buna ziua, Solicitam ajutor!:((X-(#-o:help: Trimit acest mesaj in numele persoanelor angajate intr-o unitate scolara, mai exact filiala a unei structuri ... (vezi toată discuția)
Salut.o persoana angajata la buget vine la munca dar nu semneaza ... antin antin Salut.O persoana angajata la buget vine la munca dar nu semneaza condica de prezenta.Condica se ridica dimineata la ora 7.Acel coleg munceste ,este prezent ... (vezi toată discuția)
Cum pot dovedi prezenta la munca? garetbora garetbora Buna ziua. As dori sa stiu cum pot dovedi prezenta mea la munca in conditiile in care pontajul il realizeaza supervizorul in stil vechi, pe o hartie, iar eu il ... (vezi toată discuția)