avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Neplata sultei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Neplata sultei

In urma unei succesiuni fratele trebuie sa plateasca o sulta in termen de 6 luni( DESI NU AM fost de acord cu acest termen cerut de el in instanta ).Problema este ca acest imobil este vandut , el nu a avut si nu are nici o intentie de Plata a sultei.Menzionez ca el nu are nimic pe numele lui si prin urmare executorul nu are ce lua de la el asta insemnand ca sulta nu o voi primi. Pentru mine legea e facuta fara cap .In cazul asta mai este ceva de facut?

Alte discuții în legătură

In urma succesiunii intre frati raduolteanu1971 raduolteanu1971 buna ziua va rog sa imi spuneti si mie cum se procedeaza dupa o succesiune in care unul din frati ramane cu 10% procent din imobil . ceilalti cedeaza partea ... (vezi toată discuția)
Succesiune mihaivlad2010 mihaivlad2010 Buna seara!In 2009 a avut loc succesiunea dupa moartea tatalui.Mama si fratele au vrut sa locuiasca in imobilul care a facut subiectul succesiunii fara a vrea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in urma cu 4 ani au decedat in decurs de 3 luni ambii ... tibi80 tibi80 Buna ziua, In urma cu 4 ani au decedat in decurs de 3 luni ambii parinti.Am un frate si o sora care nu sunt in Romania , fratele in Anglia si sora in USA si ... (vezi toată discuția)