avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Abuz institutie financiar non-bancara
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Abuz institutie financiar non-bancara

Buna ziua,

Fiti amabili, este normal ca o institutie financiar nonbancara sa vina si sa imi lipeasca hartii cu numele meu si faptul ca am o restanta la dansii (care nu a depasit 30 zile) pe cutia postala ( situata in scara blocului, pe unde zilnic trec “n” persoane), in vazul tuturor? Din punctul meu de vedere ceea ce au facut este un abuz, acel document trebuia introdus in cutia postala, avand in vedere ca este o situatie strict personala, care nu priveste pe nimeni altcineva in afara de mine. Cum ar trebui sa procedez in cazul de fata? Mentionez, ca, camerele din bloc au inregistrat acest “incident”, deci spusele mele pot fi oricand dovedite.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: viorel55 , utilizator 20:34, 12 Aprilie 2019
Vina este a dumneavoastra ca v-ati incurcat cu DRACU ! Ce, nu va uitati si dumneavoastra pe la televizor ca sa vedeti de ce sunt capabili astia ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita dong_yi dong_yi buna ziua. in cazul unei executari silite a unui bun cu care s-a girat in banca un credit de nevoi personale cu ipoteca si pentru care s-a dat incuviintare ... (vezi toată discuția)
Asociatia de proprietari mi-a mutat cutia de scrisori la altă scara Alin1891 Alin1891 Bună ziua. Zilele astea mi s-a întâmplat următoarea situație. Locuiesc într-un bloc compus din 3 scări (590 de garsoniere), iar zilele acestea ... (vezi toată discuția)
Responsabilitatile postasului trascka trascka Buna seara, tocmai am aflat ca ieri am primit o carte pe care o comandasem dupa ebay, dar postasul mi-a lasat cartea in scara blocului, langa cutiile ... (vezi toată discuția)