avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Dispecer detin PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Dispecer detin PFA

Buna ziua, am atestat ARR de manager transport marfa (operator transport marfa), detin un PFA fara activitate din 2011. Intrebarea mea este cum pot incadra PFA in domeniul in care doresc sa lucrez, acela de dispecer transport marfa? Nu doresc sa cumpar sau sa inchiriez camion. Vreau doar sa fa servicii de dispecerat, logistica transport. Pot sa adaug inca un cod caen? Care? Pot sa lucrez ca dispecer pe PFA? Va rog sa ma ajutati. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Buna ziua. o persoana poate fi angajata cu contract de munca ... manuelle manuelle Buna ziua. O persoana poate fi angajata cu contract de munca de 2 ore/zi in functia de Manager transport marfa la mai multe firme? Sau poate sa fie angajat cu ... (vezi toată discuția)
Administrator, sofer taxi, manager de transport Adela82* Adela82* Daca ma poate lamuri si pe mine cineva: sotul meu a cumparat o licenta taxi cu tot cu masina de la un pfa. pt acest lucru a fost nevoit sa isi faca srl. El ... (vezi toată discuția)
Srl pentru servicii de coordonare transport marfa adela123 adela123 Doresc sa infiintez un SRL pentru prestari servicii de coordonare transport marfa. Ma ajutati va rog cu un cod CAEN potrivit? Am licenta de manager transport ... (vezi toată discuția)