avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1154 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Carti de identitate, acte de stare ... Rezidenta în Italia
Discuție deschisă în Carti de identitate, acte de stare civila, pasapoarte, vize

Rezidenta în Italia

Am lucrat in italia stagionar in turism si nu am luat cu chirie deoarece patronul ne_a asigaurat cazarea la somaj este nevoie de rezidenta?

Alte discuții în legătură

Somaj Roiu  Maria Nicoleta Roiu Maria Nicoleta Buna ziua Am lucrat in Italia pe perioada vacantei de vara stagional timp de 2 ani. Am facut dosarul pt somaj. la un patronat INCA. Totul ok pana cei de la ... (vezi toată discuția)
Inchiriere furgoneta inmatriculata italia Bobby_it Bobby_it Salutare tuturor. PROBLEMA: Sunt cetatean roman rezident cu forme legale pe termen nelimitat in Italia , am un microbuz (3,5tone) ... (vezi toată discuția)
În perioada 2006-2017 am lucrat în italia cu forme legale. pot recupera taxele plătite statului italian? Și dacă da, care este procedura? Agostino Agostino Buna ziua as dori sa stiu daca se pot recupera taxele plătite statului italian.Am lucrat acolo cu acte în regulă din septembrie 2006 pana in ianuarie ... (vezi toată discuția)