avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Depunere dosar de pensie si incetarea contractului de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Depunere dosar de pensie si incetarea contractului de munca.

Dupa depunerea dosarului de pensie cand are loc incetarea contractului de munca imediat dupa depunerea dosarului, dupa decizia de pensionare sau contractul de munca poate continua, mentionez ca lucrez la o primarie . Multumesc.
Cel mai recent răspuns: sasviorel , utilizator 15:28, 15 Aprilie 2019
Pentru ce fel de pensie ati depus dosarul ?
Pensia la limita de varsta.
C.im. inceteaza de drept la data indeplinirii cumulative a conditiilor de varsta standard si a stagiului minim de cotizare pentru pensionare sau, cu caracter exceptional, pentru salariata care opteaza in scris pentru continuarea executarii contractului individual de munca, in termen de 60 de zile calendaristice anterior implinirii conditiilor de varsta standard si a stagiului minim de cotizare pentru pensionare, la varsta de 65 de ani.

Asadar cand indepliniti cumulativ conditiile de varsta standard si a stagiului minim de cotizare pentru pensionare?
Cumulativ conditiile de varsta standard si stagiul minim de cotizare indeplinesc in 30.04.2019.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca indeplinesti conditiile depensionare Epigonii Epigonii Buna seara, Putetisa mi spuneti daca nascuta in 1963 ianuarie si angajata din 1981 cu 19 anilucrati in grupa a II a,pot sa ma pensionez ptr.limita de varsta. ... (vezi toată discuția)
Dosar de pensionare elenalenuta elenalenuta in momentul cand intocmesc dosarul pentru pensionare, daca sunt angajata cu contract de munca, cum procedez? merg la sediul firmei sa imi intrerupa contractul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog sa imi spuneti cu ce data pot face incetarea ... Anghel Adriana80 Anghel Adriana80 Buna ziua! Va rog sa imi spuneti cu ce data pot face incetarea unui contract de munca prin pensionarea angajatului care a inplinit 65 de ani in data de ... (vezi toată discuția)