avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Judecata in Germania
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Judecata in Germania

Buna ziua.

In 2014 prietenul tatalui a facut parte dintr-o banda organizata de furt. Sustine ca a venit in tara cu ai sai "coechipieri" iar in 2019 a primit chemare la judecata in Germania(nu stiu exact ce oras) dar aceasta fiind emisa in vara anului 2018. Daca a trecut atata timp de la fapta ce se poate intampla prin neprezentare la judecata? Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Furt calificat cupila cupila impreuna cu inca 3 prieteni,intr-o noapte am sustras obiecte care nu aveau o foarte mare valoare dintr-un magazin.nu am fost descoperiti in foarte scurt ... (vezi toată discuția)
Ce este mai bine sa fac?sa-mi retrag sau nu marturia? ContSters162620 ContSters162620 Buna ziua! Am mare nevoie de ajutor. Anul trecut am facut plangere la cererea insistenta a prietenei mele care apucase sa sune la politie, impotriva unui ... (vezi toată discuția)
Calatorie minor fara procura,pass expirat tatal nu e de gasit Lolitauk Lolitauk Buna ziua,am o fetita in varsta de 6 ani,dintr-o relatie de concubinaj,in toamna anului 2014 am venit impreuna in Anglia(toti trei) dar la inceputul anului ... (vezi toată discuția)