avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Intrare prin efractie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Intrare prin efractie

Inafara programului scolii copiii s-au jucat cu mingea in curtea scolii. Au dat in minge si a intrat in scoala printr-un geam deschis. Doi copii (unul din ei al meu, 14 ani impliniti) au tinut de un tomberon ca un alt copil sa intre in scoala sa recupereze mingea. Copilul care a intrat in scoala a spart un geam prin scoala, la usa cancelariei. Deseara sunt chemata la scoala. Va rog sa-mi spuneti ce se poate intampla... probabil va fi chemata politia. Sa stiu la ce sa ma astept. Multumesc
Cel mai recent răspuns: viorel55 , utilizator 13:32, 15 Aprilie 2019
La nimic ! Probabil la scaderea notei la Purtare !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scăderea notei la purtare Rădac Ionuț Rădac Ionuț astăzi copilul meu a fost la școală a făcut o năzbâtie deoarece a scris pe o foaie o poezie foarte jenantă despre colega lui cu cuvinte care nu avea ... (vezi toată discuția)
Scaderea notei la purtare sabina1234 sabina1234 Ieri copilul meu a fost influientat de alt coleg care i-a lipit un absorban te spate la un baiat din clasa lui sa ii faca poza la acesta unde se vedea ... (vezi toată discuția)
Nota purtare elev. paulionstoica paulionstoica Se poate scadea nota la purtare unui elev de clasa a-V-a, fara a se instiinta in scris parintii acestuia, inainte de a se trece direct la acest eveniment? (vezi toată discuția)