avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Intrare prin efractie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Intrare prin efractie

Inafara programului scolii copiii s-au jucat cu mingea in curtea scolii. Au dat in minge si a intrat in scoala printr-un geam deschis. Doi copii (unul din ei al meu, 14 ani impliniti) au tinut de un tomberon ca un alt copil sa intre in scoala sa recupereze mingea. Copilul care a intrat in scoala a spart un geam prin scoala, la usa cancelariei. Deseara sunt chemata la scoala. Va rog sa-mi spuneti ce se poate intampla... probabil va fi chemata politia. Sa stiu la ce sa ma astept. Multumesc
Cel mai recent răspuns: viorel55 , utilizator 13:32, 15 Aprilie 2019
La nimic ! Probabil la scaderea notei la Purtare !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt obligați elevii să facă de serviciu pe școală, dacă nu doresc asta? ContSters160566 ContSters160566 Bună ziua! Am și eu o întrebare și poate măcar de data asta o să-mi răspundă și mie careva?! Am aflat ieri la ședința cu părinții, că fiecare ... (vezi toată discuția)
Scăderea notei la purtare Rădac Ionuț Rădac Ionuț astăzi copilul meu a fost la școală a făcut o năzbâtie deoarece a scris pe o foaie o poezie foarte jenantă despre colega lui cu cuvinte care nu avea ... (vezi toată discuția)
Scaderea notei la purtare sabina1234 sabina1234 Ieri copilul meu a fost influientat de alt coleg care i-a lipit un absorban te spate la un baiat din clasa lui sa ii faca poza la acesta unde se vedea ... (vezi toată discuția)