Acum 2 ani jumate am nascut natural, iar la cateva zile am intrat in spital cu febra mare. Doctorul cu care am nascut mi-a facut un chiuretaj, insa nereusit. La 2 zile dupa asta, a venit pf universitar pentru un al doilea chiuretaj, acesta cu succes, doar ca am ramas cu o problema de sănătate atat de mare incat nu am gasit rezolvare in România si am apelat la cei din afara tarii. Bineînțeles ca am trecut in 2 ani prin dureri mari si multi bani cheltuiti pentru tratare. Intrebarea mea este : pot sa il dau in judecata pe doctorul cu care am nascut? Din spusele celor din afara tarii am înțeles ca el trebuia sa imi scada febra inainte de chiuretaj. Deci, vina lui este! Multumesc!
gasiti detalii aici
Sistemul medical din România: Cum se stabilește vina medicului și a spitalului în cazurile de malpraxis www.avocatnet.ro/articol_497...
Discutați cu un av ce optiuni aveti, o plângere penală care poate dura ani de zile dar cu avantajul ca pt pretenții nu o sa platiti taxa de timbru sau o acțiune civilă care se judeca ceva mai repede dar pt care va trebui să timbrati la valoarea daunelor solicitate.