avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Alăptarea și locul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Alăptarea și locul de munca

Buna ziua,

Am născut in urma cu 3 luni, iar după terminarea celor 42 de zile de aluzie, am revenit la munca(in urma cu o luna și jumătate). Sunt angajata pe postul de secretara de 4 ani la sediul societății, din București. Când am revenit, directorul societății mi-a spus ca va modifica organigrama și va crea un post de șef receptie hotel(societatea deține un hotel pe litoral) și ca ma va pune pe mine pe acel post. Eu am program redus cu 2h zilnic, deoarece alăptez. Întrebarea mea este dacă ma poate trimite sa lucrez pe litoral la hotel, in condițiile in care eu alăptez iar bebelusul este in București? Și dacă ma poate da afara cât timp alăptez ?

Mulțumesc frumos !

Alte discuții în legătură

Act aditional la contractul de munca stefaniadinu stefaniadinu Buna ziua Sunt angajata in cadrul unei societati de 7 ani pe postul de secretara ,in urma cu cateva zile mi s-a propus sa iau unele atributiuni ce nu tin de ... (vezi toată discuția)
Problema cu pontajul salariatului !!! LOPY LOPY Buna ziua, sunt angajat al unei societati din Bucuresti, care are sucursale in mai toate orasele tarii. Locuiesc in provincie, si la revenirea din concediu ... (vezi toată discuția)
Fisa postului nuttia nuttia As dori daca se poate un model de fisa postului pentru receptioner hotel si un model pentru fisa postului asistent manager va multumesc (vezi toată discuția)