avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Sedinte Consiliul Local
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Sedinte Consiliul Local

Bună ziua! Îmi puteți spune dacă o ședință de CL poate fi filmată de către o persoană fizică sau doar de către ziariști acreditați ? Multumesc anticipat !!!

Alte discuții în legătură

Accesul ziaristilor la informatiile din dosar; antepronuntare pe exceptia netimbrarii - posibil motiv de recuzare a judecatorului? Ceausescu Liliana - Birou de Mediator Ceausescu Liliana - Birou de Mediator Speta: 1. Actiune in pretentii pentru chirie, cu 2 parti: stat prin administrator RAPPS (declarata societate comerciala) vs persoana fizica 2. Statul a ... (vezi toată discuția)
Divort telconta telconta este legal ca un avocat sa consulte dosarul meu de divort din 2009 (vezi toată discuția)
Buna ziua! poate sa îmi spună cineva dacă este legal sa filmezi ... GeorgeC2020 GeorgeC2020 Buna ziua! Poate sa îmi spună cineva dacă este legal sa filmezi o ședința de consiliu local? Eu fiind consilier? Ce spune legea mai exact? Va mulțumesc! (vezi toată discuția)