avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Oferta plata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Oferta plata

Am o hot jud in care am de achitat sulta o suma de bani am depus banii la un executor cu chitanta iar dupa cateva luni acesta sa inbolavit dupa care a decedat instanta a distribuit dosarul cu oferta altui executor iar acesta din urma mia comunicat ca a verificat la libra bank si ca nu este suma de bani depusa de mine oare acest executor nu vrea sa mai ceara bani ca el acum teoretic face munca suplimentara onorariu si celelante a fost incasate de defunct eu am nevoie de proces verbal sau alt ceva cu care sa inscriu in cartea funciara bunul fara ipoteca ms

Alte discuții în legătură

Cum pot plati o sulta dupa 20 de ani ania popescu ania popescu In urma cu 20 de ani, instanta a hotarat in urma dezbaterii mostenirii, plata unei sulte de 9000 lei in conditiile in care imobilul a fost evaluat la 25000 ... (vezi toată discuția)
Exista riscuri sa vinzi un apartament unei persoane care ia credit ipotecar? magdalenamatei magdalenamatei Buna ziua, Urmeaza sa vand un apartament unui cumparator care ia un credit ipotecar. In propunerea de contract pe care am primit-o se specifica : …. « ... (vezi toată discuția)
Ordinea de plata a sumelor din executare. buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o informatie in urmatoarea ... mariana_d mariana_d Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o informatie in urmatoarea speta: - dosar partaj, obiectul partajului un apartament care este gaj la banca - instanta a ... (vezi toată discuția)