avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Examen permis
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Examen permis

Buna ziua.
Permis emis de DRPCIV Iasi suspendat pentru 60 de zile pe raza jud. Iasi. Schimbat domiciliul pe raza jud. Braila recent.
Intrebare: examenul pentru reducerea perioadei de 60 de zile la 30 de zile sent sustine la Iasi sau la Braila?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Examen pentru reducerea suspendarii permisului silviusilviu13 silviusilviu13 Buna ziua. Am urmatoarea situatie: mi-a fost suspendat permisul pentru viteza pe 90 de zile in judetul Iasi, am domiciliul in Brasov, iar permisul este emis ... (vezi toată discuția)
Susținere test pentru reducerea perioadei de suspendare la serviciul ... cyan cyan Susținere test pentru reducerea perioadei de suspendare la serviciul rutier în raza căruia are domiciliul contravenientul. Speță, permis suspendat 90 ... (vezi toată discuția)
Radar viteza dani bologa dani bologa buna ziua am si eu o intrebare? am luat un radar cu 121 km in localitate si sa ajuns la suspendarea permisului pe 90 zile ,cum as putea redobandii permisul ... (vezi toată discuția)