avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Schimbarea adresei cu domiciliul actual
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Schimbarea adresei cu domiciliul actual

Buna ziua!
Din pacate, sunt un fel de ''inculpat'' deoarece s-a depus o plangere impotriva mea . Persoana respectiva nu doreste sa facem pace, deci ma pot astepta la instanta . (nu stiu sigur daca se poate ajunge pentru deningrarea persoanei in mediul internetului) . Am dat o declaratie dar as vrea sa schimb adresa la care o sa primesc anumite instintari de la Politie, procuror s.a.m.d . Cum pot sa fac ? Vreau sa pun adresa domiciliului unde sunt acum, la cea din buletin vin foarte rar acasa . La cine sa apelez?

Alte discuții în legătură

Termen solutionare dosar la procuratura zooropa zooropa Buna ziua in urma cu aproape 1 an am fost implicat intr-un accident rutier cu vatamarea unei persoane. Dupa cateva luni Politia a trimis dosarul la parchet ... (vezi toată discuția)
Agresiuni din partea procurorilor diicot MihaiAndreiCristian MihaiAndreiCristian Buna seara, am fost citat ca suspect intr-un dosar de trafic si consum de droguri ( nu o sa spun unde si numele procurorilor s.a.m.d) . Ceea ce conteaza este ... (vezi toată discuția)
Cerere tip plangere ContSters292831 ContSters292831 Buna ziua am primit si eu o comunicare de la parchetul de pe langa judecatoria sectorului 6 care spune asa: Va comunicam ca prin ordonantei din 27.02.2013a ... (vezi toată discuția)