avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plata în plus la credit executat.
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Plata în plus la credit executat.

În anul 2008 a
Multă luat un credÎți de Alpha Bank care a fost executat în 2014. În anul 2017 Alpha Bank cu sentinta nr. 7700 a fost obligata sa recalculeze toate creditele făcute pana în anul 2010. Ca urmare am primit un nou scadenta de la banca în creștere sunt scăzute comisioanale de risc și administrare. În anul 2017 s-a făcut cesionarea creditului cătră ULTIMO PORTOFOLIO . Am primit adresa în care mi se specifica restul de plata pe care îl mai am de efectuat.
Probleme este ca ULTIMO PORTFOLIO nu vrea sa tina cont de acel sold și îmi retine banii în continuare deși conform adresei lor și sentinței 7700 eu am terminat plata de 6 luni.
Ce pot sa fac ?

Alte discuții în legătură

Comision de administrare bancar macrita macrita În anul 2008 am luat un credit de nevoi personale de la Alpha bank. Din motive personale nu l-am putut achita și în anul 2015 a fost dat spre executare. As ... (vezi toată discuția)
Executare silita Ionut Anonim Ionut Anonim In luna april mai 2016 mi s a facut ultima poprire pe salariulsalariu la firma X(in 13.042016 am schimbat locul de munca la firma Y)...in 12.03.2018 am primit ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna afisare sediul instantei ??? alexioana20 alexioana20 Buna ziua, In luna noimebrie 2016 am primit o infiintare poprire la angajator pt un contract de credit Provident din 25.02.2012. Am facut o contestatie la ... (vezi toată discuția)