avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cum inregistrez in contabilitate produse cumparate din ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cum inregistrez in contabilitate produse cumparate din China ?

Buna ziua ! Doresc sa comand mai multe produse din China si doresc sa stiu cum pot inregistra produsele in contabilitate ! Am comandat deja pe persoana fizica cateva produse si chinezul a zis ca imi poate da factura pe persoana juridica daca doresc ! Produsele le cumpar pentru revanzare in mediul online si nu numai ! Va multumesc
Cel mai recent răspuns: panagheorghemihai , utilizator 00:56, 16 Ianuarie 2020
Salut, ai aflat ceva? Si pe mine ma intereseaza acest aspect

MirceaIonut a scris:

Buna ziua ! Doresc sa comand mai multe produse din China si doresc sa stiu cum pot inregistra produsele in contabilitate ! Am comandat deja pe persoana fizica cateva produse si chinezul a zis ca imi poate da factura pe persoana juridica daca doresc ! Produsele le cumpar pentru revanzare in mediul online si nu numai ! Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumpar din china / livrez in sua / bunurile nu trec prin ro / comert online marinescul marinescul Buna seara, Va ofer acest exercitiu si poate reusiti sa ma ajutati: Sunt persoana juridica, cu sediul in Romania si doresc sa aflu daca este legala o ... (vezi toată discuția)
Extras paypal utilizat ca factura anc4 anc4 Am o nelamurire foarte mare...Doresc sa imi infiintez un pfa cu codurile caen 4791(comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet) ... (vezi toată discuția)
Taxe import produse china livrate catre sua? icmono icmono Salut, Am urmatorul scenariu: Persoana Juridica inregistrata in RO vinde produsul X catre Cetatean SUA via magazin online. Produsul X este comandat si ... (vezi toată discuția)