avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contract cu norma intreaga 8 ore obligatoriu
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contract cu norma intreaga 8 ore obligatoriu

Buna ziua! In urma mutarii contribuțiilor de la angajator la angajat...exista vreo lege sau oug prin care angajatorul sa oblige angajatul sa lucreze la norma 8 ore daca nu are dovada ca e elev/student sau angajat in alta parte ca sa nu i se opreasca din salariu impozitul? Din cate stiu conform OG 4/2017 angajatorii sunt obligati sa plateasca diferrnta de contributii la normele partiale pt a nu se inregistra salarii negative.

Alte discuții în legătură

Program de lucru 2 ore pe săptămâna nicaura nicaura Am un angajat cu 2 ore pe săptămâna, pensionar in baza unei legi speciale (pensie militara). Cum va plăti acesta contribuțiile la cas si cass in ... (vezi toată discuția)
Impozit si contributii angajator 2015Florin 2015Florin In cazul in care avem un angajat cu contract de munca de 4 ore, care este contributia si impozitul angajatorului ? Impozit si contributii pentru 4 ore, conform ... (vezi toată discuția)
Plata contributii pt angajat(pensionar de boala) cu norma 4 ore Vicky82 Vicky82 Am la firma un angajat cu norma partiala de 4 ore. El este si pensionat pe caz de boala. Intrebarea mea este: avand in vedere modificarile privind plata ... (vezi toată discuția)