avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Regularizare CASS din 2014
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Regularizare CASS din 2014

Decizie de impunere ,regularizare CASS .comunicata azi 2019,cu sume constatate in plus,unui pensionar care a obtinut un venit din cedarea folosintei bunurilor in 2014.Ce e de regularizat la CASS?
Cel mai recent răspuns: bellefille , utilizator 22:08, 18 Aprilie 2019
La nivelul anului 2014 se platea CASS si impozit pe veniturile din chirii si , ca sa nu se prescrie, anul acesta ANAF regularizeaza impozitele si Cas-ul din anul 2014 (termenul de prescriprie este de 5 ani ).
In anul 2014 am achitat CASS conform deciziei de impunere din acel an.Nu inteleg de unde vine diferenta de plata.Va multumesc,O seara linistita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regularizare cass MrDerpson MrDerpson Buna Ziua, Ieri am depus declaratia 200, iar astazi am primit in contul virtual de la ANAF decizia de impunere anuala pentru 2014 (regularizarea). Sunt ... (vezi toată discuția)
Regularizare impozit nachidil nachidil Am un contract de cedarea folosintei bunurilor. Astazi am primit pe contul anaf decizie de regularizare impozit pe 2016. Impozit pe venitul net anual ... (vezi toată discuția)
Decizii de impunere anuale pentru stabilirea cass pentru cetățean român cu dublă cetățenie, rezident din 2000 în străinătate Alcor_Gea Alcor_Gea Bună ziua. Sunt cetățean cu dublă cetățenie, rezident din 2000 în străinătate, căsătorit cu cetățean străin, în străinătate și am, din 2005 ... (vezi toată discuția)