avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Doresc un aviz ISU
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Doresc un aviz ISU

Doresc sa obțin un aviz isu pt un azil intro casă
Ce condiții trebuie sa îndeplinească locuință.
Menționez ca locuință are și scară exterioara
Ultima modificare: Vineri, 19 Aprilie 2019
Cornelia dobrinescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: costy0866 , utilizator 16:54, 22 Aprilie 2019
Contactati ISU din judetul dvs. pentru o expertiza la fata locului. Va vor spune ce trebuie sa faceti.
Cu siguranta aveti nevoie de un proiect de amenajare intocmit de o firma autorizata. Proiectantul are obligatia sa respecte normativele in vigoare.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua . Avizul ISU trebuia obtinut daca il aveati mentionat in certificatul de urbanism (initial pentru locuinta) si din cate am inteles constructia exista deja, deci aveti autorizatie de construire si implicit aviz ISU daca era solicitat in certificatul de urbanism, , Dumneavoastra trebuie sa faceti schimbare de destinatie din locuinta in azil si o sa obtineti un nou certificat de urbanism care poate sa prevada sau nu obtinerea unui aviz ISU pe langa celalte avize necesare obtinerii unei noi autorizatii de construire pe schmbarea de destinatie a spatiului . Cum preciza si dl. Popa Gheorghe documentatia pentru obtinerea avizului ISU o poate face doar o firma/persoana autorizata . Dupa ce obtineti autorizatia de construire pentru schimbarea de destinatie din locuinta in azil, faceti receptia la terminarea lucrarilor apoi inainte de punerea in functiune a spatiului va trebui sa obtineti autorizatia de securitate la incendiu a locatiei .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aviz apoi autorizatie isu? TuRa TuRa Buna ziua! Lucrez la o firma iar de curand s-a construit o noua hala. Deocamdata este goala(sunt depozitati doar cativa paleti) si urmeaza a se folosi ca hala ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie minusa76 minusa76 Buna ziua,detin un imobil cu destinatie mixta,la momentul achizitionarii in 2017,exista un magazin alimentar ,cu toate autorizatiile din 2003.Eu am deschis un ... (vezi toată discuția)
Aviz isu nesolicitat in certificatul de urbanism dodonica dodonica Buna ziua! Am solicitat de la primarie certificat de urbanism pentru amenajare unui pod rezultat in urma constructiei. Am primit certificatul de urbanism,si ... (vezi toată discuția)