avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj dupa incheierea CIC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj dupa incheierea CIC

Buna ziua. Am lucrat in invatamant ca profesor suplinitor iar din luna aprilie 2018 am intrat in CIC si momentan beneficiez de indemnizatie.Avand in vedere ca suplinitorilor li se reinoieste contractul de munca anual nu mai imi pot relua activitatea la acea scoala dupa încetarea CIC. Am dreptul la indemnizația de șomaj începând cu luna aprilie 2020 cand expira CIC? Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:33, 19 Aprilie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, aveti dreptul la somaj in conditiile mentionate de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa cic p.roibanescu p.roibanescu buna ziua! as vrea sa ma interesez in numele cumnatei mele care din aprilie a iesit din cic, dar nu a putut sa isi puna dosarul de somaj pt ca i s-a spus ca nu ... (vezi toată discuția)
Șomaj după cic annamaria.2020 annamaria.2020 Bună ziua, Vă solicit ajutorul pentru clarificarea următoarei situații: din anul 2011 am lucrat ca profesor suplinitor la mai multe unități de ... (vezi toată discuția)
Dreptul de a continua după alina.alin alina.alin Bună ziua! In aprilie voi intra în concediu de creștere a copilului. În acest moment lucrez în învățământ, fiind suplinitor cu contract pe perioada ... (vezi toată discuția)