avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Trecerea granitei cu un minor
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Trecerea granitei cu un minor

In scurt timp o sa pararesc tara si sunt tutorele unui minor. Am fost la notar am facut procura dar eu am cazier pentru posesie droguri. Din ce am citit nu am voie sa ii fiu tutore daca am cazier pt trafic de droguri. Sunt incadrat in legea 143/2000 art 4 alin 1. Legea 143/2000 e pt combaterea si prevenirea consumului si traficului ilicit de droguri si art 4 alin 1 e pentru posesie in scop personal . Credeti ca o sa fie probleme la frontiera ?
Ultima modificare: Vineri, 19 Aprilie 2019
MariusDecebal, utilizator

Alte discuții în legătură

Trecerea granitei cu un minor MariusDecebal MariusDecebal In scurt timp o sa pararesc tara si sunt tutorele unui minor. Am fost la notar am facut procura dar eu am cazier pentru posesie droguri. Din ce am citit nu am ... (vezi toată discuția)
Consiliere psihologica privind consumul de droguri Duma47 Duma47 Acum vro doua luni un amic a fost arestat tocmai ca procura si consuma marijuana. Bineinteles ca am fost chemat la declaratii, procurori si toate cele, si la ... (vezi toată discuția)
Legea nr 143/2000 actualizata 2019 drfd drfd Unde pot sa aflu versiunea actualizata 2019 a legii nr 143/2000 privind combaterea traficului si consumului ilicit de droguri? Ma intereseaza lista ... (vezi toată discuția)