Am un proces impotriva I.P.J.Bihor pt anularea unui proces verbal de contraventie(depasirea limitei de viteza in localitate)si mi s-a respins recursul ca nefondat si irevocabil .Se mai poate face ceva???ROG RASPUNS URGENT SI MULTUMESC ANTICIPAT:">
Inteleg ca ati parcurs atat faza procesuala a plangerii contra p-v de contraventie, cat si aceea a recursului impotriva hotararii pronuntate?! Ambele au fost respinse?!
Daca ambele au fost respinse, nu mai aveti alta cale de atac.
Puteti incerca o revizuire a hotararii conform disp. art.322 pct.5 C.proc.civ. :"daca, dupa darea hotararii, s-au descoperit inscrisuri doveditoare, retinute de partea potrivnica sau care nu au putut fi infatisate dintr-o imprejurare mai presus de vointa partilor.....".
Revin si spun:puteti incerca...:)
Puteti exercita impotriva hotararii pronuntate o cale extraordinara de atac ... revizuire sau contestatie in anulare.
Acestea se exercita in termenele si pentru motivele revazute de Codul de procedura civila in art.322 pentru revizuire , respectiv art.317 si art.318 pentru contestatie in anulare.
Alte discuții în legătură
Cale de atac
simo79
Buna seara si La multi ani!
am nevoie de un raspuns din partea dvs. din nou . Ce cale de atac poate fi urmata in cazul unei decizii civile irevocabile ... (vezi toată discuția)