avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pretransfer
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pretransfer

Bună ziua! Sunt titular din anul 1999, la o școală din mediul rural. Nota mea la titularizare a fost 6.70. La acel moment te puteai titulariza și cu o notă sub 7,în mediu rural. De 10 ani m-am detașat la școala din orașul unde locuiesc, nereușind să mă transfer. Există o posibilitate de transfer, fără să merg la titularizare? Am 47 de ani, am probleme de sănătate(Scleroză multiplă )și evit expunerea emoțională și nu numai. Aștept un răspuns! Vă mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Titularizare educatoare conf art 253 ne_interesant ne_interesant Sunt educatoare suplinitoare de 2 ani intr-o unitate de invatamant din mediul rural( 4 educatoare in total celelalte 3 sunt titulare), in 2010 am dat examen de ... (vezi toată discuția)
[invatamant] transfer in alt judet in cursul anului scolar. StefanRaus StefanRaus Buna ziua, Incep prin a-mi cere scuze daca sunt off-topic, dar nu am gasit alte forumuri legate de legistaltia din invatamant. Sotia este profesor ... (vezi toată discuția)
Legile educatiei!? anemarie77 anemarie77 Buna ziua ! Poate ma puteti ajuta si e mine cu o problema. Lucrez in invatamant din anul scolar 2006-2007. Doi ani am fost profesor suplinitor. In 2008, la ... (vezi toată discuția)