avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Venit de completare
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Venit de completare

Am fost disponibilizat si am beneficiat da Legea 36 ,dar intre timp m-am pensionat de boala gradul 3 cand mai aveam 5 luni de venit de completare.Am fost chemat la serviciu de ajutor social precum am beneficiat acele 5 luni de acel venit cu toate ca am intrebat ce se intampla daca ma pensionez pe caz de boala dar nimeni de la acel serviciu nu m- a putut lamuri! Acum trebuie sa returnez banii inapoi ? Daca DA ,cum?Esalonat sau toti odata?Pt ca din pensie nu imi permit pt ca mai sunt si alte datorii.Multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Aprilie 2019
pintilei danut, utilizator

Alte discuții în legătură

Reevaluare dosar ionutzul ionutzul Sunt pensionar pe caz de boala si benificiez de pensie de limita de varsta.Am iesit la pensie in 2002.Am fost instiintat ca nu mai este valabil certificatul de ... (vezi toată discuția)
Este legal sa se schimbe o pensie pe caz de boala cu o pensie sociala? lumis77 lumis77 Am fost pensionata pe caz de boala in 2007 , avand gr.3 de invaliditate cu drept de munca 4 ore .In 2009 am incheiat un Contract civil cu un domn deputat ... (vezi toată discuția)
M-am pensionat si lucrez in continuare.este corect? camelia caprila camelia caprila Lucrez in cadrul unei directii a primariei. In aprilie2009 am iesit la pensie dar lucrez in continuare si iau si salariu. Acum mi s-a spus ca trebuie sa ... (vezi toată discuția)