avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Stergere birou credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Stergere birou credit

Buna ziua,
In urma cu aprox 2 ani, am facut un imprumut de 500 de lei la un IFN, online, pe care l-am achitat la un Bancomat BCR. Nu am pastrat chitanta de atunci. Nu m a sunat nimeni, insa adresa de email data, nu o foloseam prea des, apoi am si uitat parola, nu am mai intrat. Dar de sunat, nimic. Verificand intamplator pe portaljust.ro, am descoperit ca s a facut cerere de poprire pe acea suma, cerere care apare respinsa ca nefondata. As putea obtine stergerea din biroul de credit?

Alte discuții în legătură

Mai multe executări silite Sorin1122 Sorin1122 Buna ziua, Situatia sta în felul următor. Totul a început acum 3 ani și ceva, la o jumatate de am după ce m-am angajat. Intr-o luna am avut nevoie ... (vezi toată discuția)
Abuz sau greseala de aplicare a legii ? FREDI63 FREDI63 Pensionar in varsta de 70 de ani aplică la un card de credit la o IFN,nu mai poate plăti ratele si dosarul este trimis spre judecată pentru executare ... (vezi toată discuția)
Bună ziua,am proprie pe cont ,am împrumutat o suma modica de ... Anonim36 Anonim36 Bună ziua,am proprie pe cont ,am împrumutat o suma modica de la un creditor.Cand am făcut împrumutul,am solicitat o anumita suma,de la ei am primit cu 500 ... (vezi toată discuția)