avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Anaf
Discuție deschisă în Executare silită

Anaf

Buna ziua . Am sa scriu pe scurt problema poate ma puteti ajuta cu un sfat .
Am avut un magazin .l-am închis si dupa 2 ani am avut control. Din cauza unor nereguli anaful mi-a calculat o datorie de plata . Am incercat sa intru in insolventa dar fiind asociație familiară datoria sa pun pe cnp .La masa credala ei sau înscris doar cu tva. Asta se intampla in 2009. Între timp eu am achitat integral toata datoria din dosarul facut de anaf. La primul proces am pierdut deoarece nu am facut dovada eu crezând că nu trebuie . Am făcut recurs la curtea de apel am prezentat chitantele si o adresa de la fisc ca nu figureze cu datorii pe cnp. In 2012 sa finalizat in favoarea mea . In 2014 am primit acasa plic cu o somatie dupa care un titlu executoriu sa achit aceiasi sumă din proces . Am fost sa vorbesc si mi-au cerut o chitanță cu suma exactă. Chitantele sunt tăiate de ei cu diferite sume acoperind integral suma datorată. In 2018 mi-au blocat un cont si au luat vreo 600€. Am fost iar la ei cu decizia de la curtea de apel mi-au spus că sar putea sa am dreptate si imi va trimite acasa rezultatul dupa ce mai analizează. Luna asta m-am trezit iar cu citatie si titlu executoriu ... Nu stiu ce se mai poate face in cazul asta...va rog daca puteti sa-mi dati un sfat...multumesc mult
Imi pot pune sechestru pe bunuri ?

Alte discuții în legătură

Executați silit, în mod repetat, de anaf pentru aceeași datorie. nu știu ce se mai poate face, vă rog să-mi dați un sfat Mister1974 Mister1974 Buna ziua . Am sa scriu pe scurt problema poate ma puteti ajuta cu un sfat . Am avut un magazin .l-am închis si dupa 2 ani am avut control. Din cauza unor ... (vezi toată discuția)
Sechestru pe casa si pe bunuri anca888 anca888 Buna ziua, am si eu o intrebare.am o intreprindere familiala .si am strans o datorie la ANAF de 12000 lei pe firma(cartea de munca) si 5000 lei pe CNP. Va ... (vezi toată discuția)
Executare silita anaf DumitruC DumitruC Buna ziua, In Aprilie mi-a fost definitivat un dosar penal in urma caruia a trebuit sa platesc 660 lei cheltuieli judiciare. In momentul in care dosarul a ... (vezi toată discuția)