avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA la vanzare catre entitate straina
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA la vanzare catre entitate straina

buna seara,
va supun atentiei urmatoarea speta, in speranta ca ma puteti indruma:
- am achizitionat pe intreprindere individuala cu sediul in RO o masina din Germania (in 2017) si nu am platit TVA-ul la achizitie;
- intentionez sa vand masina catre un dealer din Belgia si nu stiu ce fel ii fac factura (cu TVA sau fara);
- pot sa-i vand masina fara TVA asa cum am cumparat-o eu? ce act (formular) trebuie sa ii dau?
- pana cand se transfera TVA-ul de la vanzator la vanzator?

multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Amortizare tva autoturism mitika255 mitika255 doresc sa achizitionez un autoturism de la un dealer din romania cu tva deductibil pe intreprindere individuala platitoare de tva. Cum se deduce tva-ul de pe ... (vezi toată discuția)
Tva 2012 - achizitie vehicul din ue (persoane juridice) viraducu viraducu buna ziua, Pentru a putea achizitiona un vehicul dintr-un stat UE, de la o persoana juridica cum trebuie procedat? Trebuie sa inscriu firma pe care fac ... (vezi toată discuția)
Factura fara tva, emisa in ro (?) EQUANT EQUANT Buna ziua, In speranta ca ma poate cineva ajuta cu o lamurire, va expun urmatoarea problema: Detin o masina cumparata din afara (Germania), care ... (vezi toată discuția)