Buna ziua, As avea o problema. In anul 2015 eram casnica cu un copil de 3 ani. Am inceput sa complectez sondaje online, pentru care eram platita cu sume mici. Banii se strangeau si la suma de 10 Euro puteam sa ii revendic, fiind transferati in contul meu. Acum in 2019 primesc decizia de impunere din anul 2015 care spune ca trebuie sa platesc CASS in valoare de 3 milioane si ceva (asta pe jumate de an, din care am primit bani in cont doar intr-o luna, o valoare de 54 Ron). Nu vreau sa platesc acesti bani, firma respectiva a platit impozitul pe venit. cum ar trebui sa procedez, Va multumesc.
Firma v-a retinut si platit la acea vreme impozitul pe venit, asa cum corect ati scris, dar separat trebuia sa faceti plata contributiei la sanatate calculata la valoarea salariului minim pe economie de atunci.
Buna seara, eu in aceea perioada eram coasigurata la sotul meu, deci mai trebuia sa platesc acel CASS. Valoarea venitului meu pe anul 2015, din acele sondaje a fost acei 54 RON, deci venitul meu a fost mai mic pe luna decat un venit minim, de ce trebuie sa platesc, si jumatate de an. Nu mi se pare OK, trebuia sa mi se calculeze doar pe luna cand am avut venit. Stiti vorba aceea "Nu iei pe mere, ce dai pe pere" foarte adevarat. Unde as putea sa depun o reclamatie, nu de alta dar poate incep sa imi trimita decizii de impunere si pe alocatia copilului care intra intr-un cont de al meu, deci apare ca venit.
Cass
lorelena1306
Am rugamintea sa- mi spuneti daca ma pot informa despre situatia mea in legatura cu CASS si unde pot face asta? Sunt casatorita si sunt coasigurat, dar au ... (vezi toată discuția)
Impozitare cass
Enzo2019
Buna ziua, vin la dumneavostra cu o intrebare la care nu gasesc nici un raspuns sau explicatie logica....
In anul 2015-2016 am avut un PFA care a avut un ... (vezi toată discuția)