avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Mutare sediu social start up nation 2017
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Mutare sediu social start up nation 2017

Bună ziua
Sunt proprietar al unei firme cu sediul social în Bucuresti care a beneficiat de programul Start up nation 2017.
Din diverse motive as dori sa mut sediul social al firmei (și implicit punctul de lucru în Oradea.
Exista vreo prevedere legala care îmi îngrădește acest drept?
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Impozit apartament cu destinatie mixta mirceaoctav mirceaoctav Buna ziua, Recent am deschis o firma pentru a aplica la programul de finantare Start-up Nation. Ca si sediu social, firma se afla in apartamentul unde ... (vezi toată discuția)
Recuperare capital social firma neaprobata. Doru Radu Doru Radu Buna ziua, Am depus dosar inregistrare s.r.l.-d la reg. comertului. Nu s-a aprobat. Mai pot recupera cei 200 lei capital social depusi banca? Multumesc. (vezi toată discuția)
Finantare nerambursabila FREDU FIN FREDU FIN Sunt mai multe programe care finanteaza firmele nou infiintate. 1.Sa spunem ca se infiinteaza o firma noua si se depune proiect pentru a primi finantare ... (vezi toată discuția)