avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Diurna pt deplasare pe I I
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Diurna pt deplasare pe I I

Am mai pus intrebarea asta, dar nu m-am exprimat destul de clar.
Am lucrat anul trecut pe I I si am avut multe deplasari cu masina in tara. Intrebarea este daca imi pot deconta diurna zilnica ca si cheltuiala deductibila. Mentionez ca sunt titularul Intr Indiv. Multumesc
Cel mai recent răspuns: djtudor , utilizator 18:47, 30 Aprilie 2019
Puteti deconta doar cazare si cheltuieli transport cu ocazia deplasarii in baza documentelor justificative. Doar salariatii, administratorii, directorii pot beneficia de diurna.
Multumesc pentru raspuns, totusi ca titular de II pot fi asimilat cu administratorul? Mi se pare nedrept ca un eventual salariat al meu sa poata avea diurna , iar eu ca titular care face exact acelasi tip de munca sa nu am posibilitatea asta. Multumesc inca o data.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diurna pentru deplasarea in strainatate lumi71 lumi71 As dori sa aflu mai multe despre deplasarea in strainatate, pentru un angajat la o firma privata. Care este valoarea maxima pe care o pot deconta pentru diurna ... (vezi toată discuția)
Deductibilitate cheltuieli deplasare pfa lianar lianar Buna ziua, Sunt PFA-cod CAEN 7490 si prin natura activitatii efectuez destul de multe deplasari in tara (cca.10 zile pe luna) Va rog sa-mi spuneti daca pot ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deplasare externa asscriss asscriss Buna ziua Se pot deconta cheltuilile de deplasare unei persoane care este in concediu pentru cresterea copilului in varsa de pana la 2 ani? (vezi toată discuția)