avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Anunt Colectiv versus Decizie de Impunere
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Anunt Colectiv versus Decizie de Impunere

Buna ziua
Va rog o lamurire : numarul unic ( ex. nr. 1) al unui Anunt Colectiv pentru asigurari de sanatate ( pentru un judet, pentru "n" persoane) in anul 2010 se poate pretinde de emitentul anuntului ulterior ca este un numar de Decizie de Impunere, individualizat (personalizat), insemnind ca toate cele "n " persoane din anunt au un sindgur nr. de decizie (ex. nr. 1) . In lipsa comunicarii la domiciliul fiscal cunoscut al contribuabilului a Anuntului Colectiv care nu a fost pus in executare ( exutari au fost doar pentru obligatii accesorii, anulate de instante) ; ce se contesta pentru a stopa executiile pe accesorii si a incheia orice fel de executare al carui titlu are termenul de prescrptie implinit - Anuntul Colectiv care se pretinde de emitent a fi si Decizie de Impunere personalizata ? sau exista alte variante ?
Ultima modificare: Vineri, 26 Aprilie 2019
sandry, utilizator

Alte discuții în legătură

Anunt colectiv = decizie de impunere personalizata sandry sandry Buna seara Va rog sa ma luminati in urmatoarea problema : Daca ex. un Anunt ... (vezi toată discuția)
Suma accesorii de plata pentru cass dariad dariad Sotul meu a primit o decizie de plata sub forma de suma accesorii de plata pentru CASS constand din dobanzi si penalitati pentru perioada 01.01.1998 - ... (vezi toată discuția)
Registru de incasari si plati valentinaadriana valentinaadriana am avut control de fond si a gasit in registru o incasare trecuta la plati. am platit regularizari si amenda. verificand registrul dupa ce mi l-a dat am ... (vezi toată discuția)