avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie de insotitor- tichete de vacanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie de insotitor- tichete de vacanta

Buna ziua
Am beneficiat de indemnizatie de insotitor pt fiul meu in perioada 05.05.2018-05.05.2019. In aceasta perioada nu am beneficiat de tichete de vacanta. Avand in vedere faptul ca gradul de incadrare s-a modificat de la grav la accentuat, mai pot beneficia de teichete de vacanta pe anul 2019?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:15, 30 Aprilie 2019
Pentru 2019 ,aveti dreptul la vouchere de vacanta proportional cu perioada lucrata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi recunoscute dupa deces Ics_buhusu Ics_buhusu O persoana care a fost incadrata in luna martie 2019, in gradul de handicap grav contesta certificatul de incadrare, in grad de handicap la Tribunal-Sectia ... (vezi toată discuția)
Vouchere de vacanta Nicolcrys Nicolcrys Buna ziua!Mama mea lucrează intr o unitate militară dar ea e cadru civil.Anul trecut s a operat la spate și de atunci este in concediu medical(anul acesta ... (vezi toată discuția)
Grad de handicap accentuat, cod handicap 1 nanolica nanolica Buna ziua. Tatal meu este incadrat in grad de handicap accentuat , cod handicap 1, cod boala S98, deficienta functionala accentuata. Va rog sa-mi raspundeti ... (vezi toată discuția)