avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... CAS pt chirii?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

CAS pt chirii?

Buna ziua. Se plateste CAS pt chiriile care se incadreaza la plata CASS adica depasesc plafonul de 12 salarii minime?
Cel mai recent răspuns: Alex_stn , utilizator 08:06, 4 Mai 2019
Indiferent de nivelul venitului din inchriere nu se plateste contributia la pensie.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cass aferent venituri din chirii pf bogdanzet bogdanzet Buna ziua, Am un contract de inchiriere incepand cu 01 iulie 2019. Suma incasata pe cele 6 luni depasaste plafonul de 12 salarii minime. Stiu ca trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Impozite și contribuții pentru venituri independente anastasemisu anastasemisu Bună ziua, As dori sa aflu ce impozite și contribuții datorez pentru mai multe tipuri de venituri. Înregistrez câteva venituri dintr-o chirie, din ... (vezi toată discuția)
Declarare venituri din chirii si pfa G-Radu90 G-Radu90 Buna ziua, daca am venituri din chirii si doresc sa-mi fac un PFA pt alta activitate, veniturile din chirii cu cele realizate de PFA se cumuleaza? Sau pt PFA ... (vezi toată discuția)