avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatii plantare si vanzare fructe de padure
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatii plantare si vanzare fructe de padure

Buna ziua. Persoana juridica detine un teren arabil pe care vrea sa planteze arbusti fructiferi, mai exact fructe de padure. Dupa recoltarea fructelor vrem sa le ambalam si sa le vindem catre diferite persoane juridice (cofetarii, magazine alimentare, hipermarketuri etc). Daca ne puteti ajuta, ce conditii ar trebui indeplinite sa putem ambala si vinde direct catre alti parteneri si ce autorizatii am avea nevoie? si de unde ?

Alte discuții în legătură

Buna ziua dețin o firma de procesare suc din fructe. Întrebarea ... RazvanMT RazvanMT Buna ziua dețin o firma de procesare suc din fructe. Întrebarea mea este dacă pot închiria de la persoane fizice suprafețe de teren cu pomi fructiferi ... (vezi toată discuția)
Proprietati abandonate si acte de furt valeriandinu valeriandinu Mama mosteneste legal o proprietate - casa, curte, anexe, terenuri etc. - in mediul rural. Pe proprietatile vecine laturalnice acesteia (fata/spate) exista ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie teren agricol in pasune vasilescu40 vasilescu40 detin o suprafata de 8,5 ha din care 2,5 ha sunt pasune, restul este teren arabil (pe un deal unde a fost o tentativa esuata de cultura vita de vie si unde au ... (vezi toată discuția)