avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Compensare cass cu taxa auto
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Compensare cass cu taxa auto

Buna ziua.Am primit de la fisc deciziile de impunere CASS pe 2013,2014,2015,2016 .Am avut PFA in acea perioada.Valoarea cumulata de plata aprox.2000 ron .In februarie 2018 am facut cerere de restituire a taxei de mediu in valoare de 1500 ron.Nu am primit inca decizia.Se poate sa cer compensarea sumelor?In ideea sa le platesc diferenta de 500 ron?
Ultima modificare: Vineri, 3 Mai 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Geanina DRIAN , Avocat 16:14, 3 Mai 2019
Buna ziua,
inainte de restituire, finantele verifica din oficiu lista datoriilor Dvs. si fac compensarea in mod automat daca exista identitate intre debitor (contribuabilul ce are de platit CASS) si creditor (contribuabilul ce are de incasat taxa auto).
Se compenseaza datoriile inregistrate in baza de date a autoritatii obligate sa va restituie taxa auto (adica nu orice fel de datorii).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Finante - compensare radiana2012 radiana2012 Pot cerere finantelor compensarea datoriilor ( cu data platii taxei de poluare adica 01.05.2011) care le avem de platit catre finante cu taxa de poluare de ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto AlicAmadeus AlicAmadeus Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema. Am auzit de la un prieten ca este posibil sa recuperez tax[quot]a auto care a fost ... (vezi toată discuția)
Restituire impozit 5 ani in urma brandon99 brandon99 Buna ziua. O firma a platit impozite timp de 5 ani de zile pentru niste terenuri care figurau, de fapt, pe un alt UAT. Se pot restitui acele sume? Daca ... (vezi toată discuția)