avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Analize gartuite anuale in scop preventiv
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Analize gartuite anuale in scop preventiv

Stiu ca a existat in 2015 un program de preventie in domeniul sanatatii, prin acordarea de gratuitate la un set de analize anual.
Va rog sa-mi spuneti daca la momentul de fata mai este valabil si daca medicul de familie poate sa emita biletul de trimitere cu setul de analize fara ca pacientul sa aiba vreo boala cronica(doar preventiv).
Mi-ati fii de mare ajutor si cu un text de lege.
Va multumesc anticipat.
Dany

Alte discuții în legătură

Trimiterea de la medicul de familie gabrielcio gabrielcio Buna ziua, Mama mea este pensionare, si are nevoie de o artroscopie.A beneficiat in urma unei trimiteri de la medicul de familie, de un RMN gratuit.Medicul ... (vezi toată discuția)
Vizite medicale gratuite sau nu? dara3923 dara3923 buna ziua! as dori sa aflu:[b] cate vizite gratuite anual la medicul de familie si cate trimiteri gratuite anual la medici specialisti au dreptul parintii mei ... (vezi toată discuția)
Bună seara! am si eu câteva întrebări legate de problema ... elenaodobescu elenaodobescu Bună seara! Am si eu câteva întrebări legate de problema trimiterii pe care o eliberează medicul de familie, pentru investigatii paraclinice (analize ... (vezi toată discuția)