avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis conducere românesc schimbat în UK și anulat ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis conducere românesc schimbat în UK și anulat acolo pentru acumulare de puncte

Buna ziua, am dobandit permisul de conducere in Romania si apoi l.am schimbat in Anglia, acum cand m.am intors in tara si am vrut sa il schimb inapoi pe romania,cei de la politie mi.ai spus ca e anulat in anglia pentru acumulare de puncte.Este posibil sa il iau inapoi cumva?
Ultima modificare: Luni, 6 Mai 2019
Mastercretu, utilizator

Alte discuții în legătură

Am dobandit permisul in romania acum aproape 2 ani de zile. am ... Damigeanaa Damigeanaa Am dobandit permisul in romania acum aproape 2 ani de zile. Am fost in anglia si l-am preschimbat acolo. Dupa ceva timp am acumulat 6 puncte si implicit mi-au ... (vezi toată discuția)
Permis englezesc reținut de romania Sixsandu Sixsandu Bună ziua. În martie 2017 am fost prin băut la volan cu o alcolemie de 0.69. În acel moment aveam permis englezesc deoarece munca de acolo asa cerea și ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere anulat Steffff Steffff Buna ziua ! In noiembrie 2016 m-am inscris la scoala de soferi categoria A am trecut de proba teoretica apoi la proba practica (traseul) am fost programat pe 4 ... (vezi toată discuția)