avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am dobandit permisul in romania acum aproape 2 ani de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am dobandit permisul in romania acum aproape 2 ani de zile. Am ...

Am dobandit permisul in romania acum aproape 2 ani de zile. Am fost in anglia si l-am preschimbat acolo. Dupa ceva timp am acumulat 6 puncte si implicit mi-au anulat permisul. Tinand cont ca eu am dobandit permisul in romania si nu in Anglia treaba aceea cu 6 puncte in primii 2 ani este valabila? Acum vine intrebarea importanta, Mai am dreptul de conducere romanesc sau sa anulat si acesta?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 08:11, 26 Martie 2023
Cum sa aveti drept de conducere in Romania, daca nu aveti permis ?
Am permisul romanesc pentru ca l-am schimbat cand m-am intors din anglia acum 3 luni de zile. Doar ca acum am primit scrisoarea in Anglia cu permisul de uk ca este revocat..

latka a scris:

Cum sa aveti drept de conducere in Romania, daca nu aveti permis ?

Ultima modificare: Duminică, 26 Martie 2023
Damigeanaa, utilizator
Permisul romanesc nu mai e valabil, din moment ce l-ati preschimbat cu cel de Anglia. Autoritatile de acolo i-au informat de atunci pe cei din Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis anulat uk André Co André Co Permis anulat UK Buna ziua , la 19 ani am făcut școala de șoferi in România iar ulterior am plecat in uk , după ceva vreme mi am schimbat permisul ... (vezi toată discuția)
Mi -a anulat permisul Ionut golodin Ionut golodin Buna ziua, ma numesc Golodin ionut si m-am mutat in anglia acum 3 ani dupa ce mi-am luat permisul de conducere in romania, avand domiciliu in anglia a trebuit ... (vezi toată discuția)
Permis auto preschimbat în uk Dani t Dani t Salut Am o problema și va scriu în vederea de a ma ajuta. Am fost în UK anul trecut și am lucrat ca șofer, permisul meu de conducere fiind de incepator. ... (vezi toată discuția)